Samad Sino är mars bemötandestjärna

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm

Samad Sino firas av  Gabriella Lockwall och Håkan Fäctare från  Inspirationslyftet vid utnämningen till mars bemötandestjärna. 

Mars bemötandestjärna


Hurra, nu har vi på Inspirationslyftet uppvaktat mars månads "Bemötandestjärna" Samad Sino, på "Joan's Café/Bistro" I Karlskoga. Stort grattis. Han uppvaktades av Gabriella Lockwall, Pernilla Andersson Wiss, Håkan Fäctare, Ewa Thunberg och Khidir Zizou (barndomskompis till Samad).


Vi vill också framföra ett speciellt tack till Pernilla och Ewa för ett underbart bemötande under onsdagen i härliga Karlskoga.


Så här lyder nomineringen för Samad:
"Alltid roligt att få nominera goda krafter man träffar på ute i livet. I Karlskoga fick jag (för jag vet inte i vilken gång i ordningen) åter bevittna Samad Sino sprida glädje i sina salonger (ja, då menar jag Joan's Café/Bistro i Karlskoga). Han tar sig tid att prata med gästerna som består av en härlig blandning av människor. Samad måste ju även vara en bra ledare, tänker jag, som lyckas att tillsammans med sina medarbetare skapa en så gemytlig och positiv atmosfär.

Min 93-åriga moster Kerstin uttryckte det i enkla termer under vårt besök: Det är så härligt att komma hit, för Samad kallar en vid namn och frågar alltid hur man mår, då känner man sig lite speciell och blir väldigt glad.


Detta blir alltså min nominering: Samad Sino - en kille som känner sina gäster vid namn, inkluderar och sprider glädje till många.

Hälsningar Gita Ray."


Tillbaka till huvudsidan för årets bemötandestjärnor.