Annette Marmaridou är januaris bemötandestjärna

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm tillsammans med Gabriella Lockwall och Håkan Fäctare från Inspirationslyftet.

Januaris bemötandestjärna Annette Marmaridou, sjuksköterska i Björkhagen prisas för sitt sätt -  Länk till artikel i Mitt i Söderort, 1 mars 2022


Januaris bemötandestjärna


Vinnare är Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm. Vi överraskade henne med diplom, statyett, blommor och Gabriella Lockwalls bok om kommunikation och kroppsspråk.

Annette blev naturligtvis berörd, både glad och tårfylld. Hon älskar sitt jobb och sina patienter, som tyvärr lider av postcovid.

Motiveringen lyder: Annette Marmaridou har ett respektfullt bemötande, ställer intressanta frågor samt har humor och empati. Tack till Helene Högberg Kessy som nominerat Annette.


Annette är sannerligen en värdig vinnare och det är extra roligt att en sjuksköterska får strålkastarljuset på sig på detta sätt, efter att sjukvården har haft det extra tungt under en längre tid.


Verksamhetschefen Pamela Diaz, var också mäkta stolt. Även hon kan känna extra glädje, då ju hennes ledarskap har spelat en stor roll.


Annette är nu kvalificerad för den stora finalen i december. De nomineringar vi får in finns även kvar fram över under 2022.  


Tillbaka till huvudsidan för årets bemötandestjärnor.