Helen Yosef är junis bemötandestjärna

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm

Helen Yosef gratuleras till utnämningen som junis bemötandestjärna av Gabriella Lockwall, Karin Jordås och Håkan Fäctare..

Junis bemötandestjärna


Grattis Helen Yosef till att ha utnämnts till Månadens Bemötandestjärna. Helen är Gruppchef på "Vardaga Sofiagården", på Erstagatan i Stockholm. Det är ett fantastiskt vård- och omsorgsboende i fin miljö, nära Vitabergsparken på Södermalm. Helen har utnämns, i stark konkurrens från hela landet.

Helen firades genom att överraskas av att Inspirationslyftet var på plats. Håkan Fäctare och Gabriella Lockwall offentliggjorde den glädjande nyheten. Dessutom var flera av Helens kollegor också på plats, bl.a. för att manifestera det stora ögonblicket.
 
Så här lyder motiveringen:
"Jag vill nominera en medarbetare på plan 1 - "Vardaga Sofiagården", Erstagatan 34 i Stockholm.
Nomineringen är för hennes personliga bemötande. Hon är seriös, positiv och nyanserad. Hon ger de äldre omsorg och kärlek och värnar om maten. En riktig klippa!! ❤️
Karin Jordås."

Helen brinner för att ge en meningsfull vardag i slutet av livet till dem som har sitt hem på Sofiagården. Hon säger att de behöver henne och hon behöver dem.

Verksamhetschefen Karin Thune tycker verkligen att Helen är värd denna uppmärksamhet. Hon har kämpat, inte minst under pandemin när många var sjuka. Helen har också styrt upp mycket och inte backat för tunga utmaningar.

I början av nästa år kommer Helen också att få tävla om att bli årets "Bemötandestjärna" .


Tillbaka till huvudsidan för årets bemötandestjärnor.