My Magnusson är majs bemötandestjärna

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm

My Magnusson, majs bemötadestjärna tillsammans  med Håkan Fäctare och Gabriella Lockwall på Inspirationslyftet..

Majs bemötandestjärna


Grattis My Magnusson som  har utnämns till maj månads "Bemötandestjärna", i stark konkurrens från hela landet. My firades på "CONVENDUM Stockholm City AB" på Kungsgatan 9, med att överraskas av att Inspirationslyftet var på plats genom Håkan Fäctare och Gabriella Lockwall som offentliggjorde den glädjande nyheten. Dessutom var flera av Mys kollegor också på plats för att bl.a. manifestera det stora ögonblicket.


Motiveringen lyder:
”Vi vill nominera My Magnusson. My har i ett par år bemött samtliga gäster till CONVENDUM:s enhet på Regeringsgatan 48 där vi satt i drygt fem år. Hon är en superstjärna! Tänker alltid ett antal steg före, ser till att ha relevant information inför varje möte, tar egna professionella och uppskattade initiativ och kan ta den mest seniora sura gubbe som den spralligaste och mest nervösa besökaren på ett naturligt sätt. Hon kan namnet på varenda besökare och de som kommer tillbaka veckor eller månader senare har hon järnkoll på. Om de sist hade en espresso, cappuccino, en kopp te eller vatten.

Bara vi tänker på henne blir vi glada. Att en så ung person som My på ett så naturligt och imponerande sätt bemöter varje besökare är en stor bedrift som få, med betydligt mer erfarenhet, skulle klara. Hon är outstanding! En sann bemötandestjärna!”

Karin (och mina kollegor Lena och Kjerstin)
Ahrle Laurell & Partners AB


My är för närvarande platschef i Sundbyberg. CONVENDUM är ett företag som etablerar spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. Därtill erbjuder man också boende i form av företagsbostäder.


Tillbaka till huvudsidan för årets bemötandestjärnor.