Louise Åblad är februaris bemötandestjärna

Annette Marmaridou på Björkhagens Husläkarmottagning i Stockholm

Louise Åblad på "Jobbtorg Stockholm - enheten Fuktionsnedsättning och Psykisk ohälsa är februari månads bemötandestjärna.

Februaris bemötandestjärna


Nu kan vi på Inspirationslyftet offentliggöra vem som är februari månads "Bemötandestjärna". Det är Louise Åblad på "Jobbtorg Stockholm – enheten Funktionsnedsättning och Psykisk ohälsa".

Hon säger: "Så himla roligt!". "Jag kan knappt förstå att det har hänt, men vilken ära. Känner mig så hedrad!". "Jag är glad och rörd av Linda Olssons ord, när hon motiverat min nominering".

Louise jobbar i receptionen, men syns överallt på kontoret. Hon är ofta den första personen man träffar som deltagare i någon av de insatser som genomförs. Louise är den som först tar emot nyanställda inom enheten.

Motiveringen till nomineringen är följande:
"Louise har verkligen ett unikt sätt att få varje person i hennes närhet att känna sig sedda. Hon skapar en trygghet med detsamma och gör varje möte till ett speciellt och personligt möte. Det känns alltid så äkta det Louise förmedlar vid ett möte. Hon gör så att många kommer 10 minuter tidigare i hopp om att just Louise ska sitta i receptionen. Hon är en säker kandidat för månadens "Bemötandestjärna".


Tillbaka till huvudsidan för årets bemötandestjärnor.